Advisering zakelijk

De fiscale wetgeving en rechtspraak is complex en verandert met toenemende snelheid. Belastingaangiften vereisen een up-to-date kennis van deze regelgeving. Wij hebben deze kennis en wij denken graag met u mee. om belastingbesparende mogelijkheden te benutten of niet meer toegestane gewoonten te veranderen. Wij informeren u tijdig over de relevante ontwikkelingen en adviseren u hoe u kunt profiteren.

Arbeid & Personeel

Het arbeidsrecht is constant in beweging en vereist de aandacht van een ondernemer met personeel. Wij kunnen u hierbij assisteren aangezien wij vele jaren ervaring hebben met vraagstukken op dit vlak. Tevens zijn wij op de hoogte van wijzigingen in het arbeidsrecht en cao afspraken. Wij bieden méér dan alleen de verwerking van de loonaangiften.

Belastingaangiften

De fiscale wetgeving en rechtspraak is complex en verandert met toenemende snelheid. Belastingaangiften, zoals de inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en btw vereisen een up-to-date kennis van deze regelgeving. Braas Bedrijfs- en Belastingadvies heeft deze kennis en denkt graag met u mee om belastingbesparende mogelijkheden te benutten. Wij informeren u tijdig over de relevante ontwikkelingen en adviseren u hoe u kunt profiteren.

Startende ondernemers

De startende ondernemer heeft veel vragen over zijn administratie en kan extra begeleiding gebruiken. Wij nemen de tijd om deze vragen te beantwoorden en begeleiding te bieden. Uiteraard verrichten wij deze werkzaamheden tegen een scherp tarief zodat niet de eerste inkomsten volledig op gaan aan de administratie kosten.

Expats

Expats in Nederland lopen tegen verschillende regelgeving aan, die vaak uitsluitend in het Nederlands is opgesteld. Wij helpen de expat graag op weg en assisteren hem of haar bij zijn Nederlandse belastingaangiften. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de Engelse versie van onze website.

Particulieren

De meeste particulieren zijn verplicht jaarlijks hun aangifte inkomstenbelasting te doen. Wij kunnen deze aangifte voor u opstellen en indienen. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste wetgeving en rechtspraak waardoor uw aangifte juist  wordt ingediend en zo veel mogelijk belastingbesparing oplevert.