Over ons

Braas Bedrijfs- en Belastingadvies is de derde generatie van een echt familiebedrijf opgericht in 1961 en sinds kort gevestigd in het Noord-Hollandse De Goorn. In de loop der jaren heeft ons administratiekantoor een ijzersterke naam opgebouwd als het gaat om het verlenen van financiële en fiscale diensten.

Vanaf eind 2016 wordt het familiebedrijf voortgezet door de derde generatie:  Elise Braas (fiscaal jurist en bedrijfseconoom). Een nuchtere en proactieve Noord-Hollandse die samen met een team van experts al uw financiële en fiscale zorgen uit handen nemen en u geld opleveren. Heeft u vragen? Kom gerust langs voor een vers kopje koffie of thee in De Goorn of bel Elise!

Mw. mr. drs. E.M.M. Braas 

Elise Braas heeft zowel Fiscaal Recht als Fiscale Economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Van huis uit een echte econoom, maar de vrijheid die het belastingrecht biedt, vindt zij toch interessanter.

Na haar studie heeft Elise Braas ruim vijf jaar gewerkt als btw-specialist bij een groter belastingadvieskantoor. In deze periode heeft zij ook btw beroepsopleiding van het NOB succesvol gevolgd. Zij mistte echter de dynamiek van het ondernemerschap en koos er daarom voor het bedrijf van haar vader voort te zetten.

Disclaimer

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Hoewel de inhoud met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid voor schade die het gevolg is van mogelijke onjuiste of incomplete informatie op deze website. Tevens wijzen wij u erop dat op al onze diensten onze onze algemene voorwaarden van toepassing zijn.

WWFT

In het kader van het voorkomen van witwassen van criminele gelden en het financieren van terrorisme geldt voor dienstverlening door onder andere belastingadviseurs de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft). Afhankelijk van de diensten die worden verricht, bepaalt deze wet dat de hiervoor bedoelde adviseurs de cliënt dienen te identificeren voordat zij een opdracht kunnen aanvaarden. Daarnaast geldt een meldplicht ingeval van ongebruikelijke transacties. Indien een melding wordt gedaan, is het niet toegestaan om de cliënt daarover te informeren. Indien u vragen heeft over de identificatie- en/of meldingsplicht, kunt contact met ons opnemen. Wij verwijzen u ook naar de website van de Financial Intelligent Unit: www.fiu-nederland.nl